Cyber security

Cyber attack preventie & bescherming

Het team van SecWise cyber security experten begeleidt u bij het implementeren van Microsoft Threat Protection-beveiligingsservices (Azure Cloud App Security, Windows Defender ATP, Azure ATP,…). We bieden hierbij een combinatie van traditionele benaderingen zoals anti-malware met nieuwe innovaties zoals gedragsanalyses van gebruikers en entiteiten (UEBA) en eindpuntherkenning en -respons (EDR).

Focus op uw bedrijf, zonder zorgen over cyberaanvallen

Met het vermogen om u te beschermen tegen het steeds groeiende en zich ontwikkelende landschap van cyberdreigingen, deze te detecteren en erop te reageren, kan uw organisatie onmiddellijk genieten van meer veiligheid en zich concentreren op taken die fundamenteel zijn voor uw bedrijf, in plaats van zich zorgen te maken over de gevolgen van een cyberaanval.

Threat hunting

Wij bieden tevens geavanceerde ‘threat hunting’ diensten aan om specifieke risico scenario’s voor de klant in kaart te brengen en actief te onderzoeken of er gerichte aanvallen plaatsvinden.

Ik vraag een Cyber Attack Protection Assessment aan

Ontdek onze oplossingen

Cybersecurity evaluatie

Verbeter de cyber security van uw organisatie. In een evaluatie van vijf dagen voeren we een fit/gap-analyse uit en krijgt u concrete aanbevelingen.

 

 

SecWise Watch

SecWise controleert, analyseert en volgt uw cyber security-omgeving 24/7 op met een korte reactietijd op incidenten tot gevolg.

 

 

SecWise Connect

Een terugkerende driedaagse evaluatie waarin we u op de hoogte houden van de laatste cybersecurity-dreigingen, tools en opties in Microsoft 365.

 

 

Security Awareness

Met ons Security Awareness-programma maken we uw medewerkers bewust van cyberrisico’s om u een ijzeren verdediging te bezorgen.