Data protection

Informatie & databescherming

SecWise helpt u bij het implementeren van tools voor informatiebescherming binnen Office 365 en de Azure Cloud suite van Microsoft. Onze diensten en tools zorgen voor het beveiligen van uw gevoelige informatie, dit zowel binnen het kader van eigen informatie beveiligingsprocedures, industriestandaarden, ISO27001,… als voor het naleven van de compliancy regelgeving binnen een wettelijk kader, zoals bijvoorbeeld de Europese GDPR.

Ik vraag een GDPR assessment voor Office 365 aan

Overal beschermd

Onze oplossingen worden geïmplementeerd om gevoelige informatie op al uw apparaten te beschermen, niet alleen binnen uw Office 365-omgeving maar ook daarbuiten, waaronder Azure, cloudservices van derden, apps en on-premises omgevingen.

Onze vier stappen

Wij zien vier hoofdelementen in de levenscyclus van informatiebeveiliging: detecteren, classificeren, beschermen en bewaken. Elke stap heeft zijn eigen reeks vereisten en unieke overwegingen.

Ik vraag een Information Protection Assessment aan

Ontdek onze oplossingen

Cyber Security Assessment

Verbeter de cyber security van uw organisatie. In een assessment van vijf dagen voeren we een fit/gap-analyse uit en krijgt u concrete aanbevelingen.

 

 

SecWise Watch

SecWise controleert, analyseert en volgt uw cyber security-omgeving 24/7 op met een korte reactietijd op incidenten tot gevolg.

 

 

SecWise Connect

Een terugkerende driedaagse evaluatie waarin we u op de hoogte houden van de laatste cybersecurity-dreigingen, tools en opties in Microsoft 365.

 

 

Security Awareness

Met ons Security Awareness-programma maken we uw medewerkers bewust van cyberrisico’s om u een ijzeren verdediging te bezorgen.