Identity en access management

Identiteit- en toegangsbeheer

Naarmate uw organisatie en medewerkers overstappen naar de cloud en mobiel werken, moet de beveiligingsstrategie beginnen met een sterk beveiligde interne identiteit. Als wij praten met klanten die naar de cloud verhuizen, zien we dat men zich nog steeds vooral zorgen maakt over ‘netwerkbeveiliging’ tijdens de reis naar de cloud. De realiteit is echter dat wanneer u meer en meer overstapt naar de cloud en het mobiele werken, de ‘identiteit’ uw belangrijkste controlevlak wordt, het is de basis van de nieuwe te beveiligen perimeter.

Eerste verdedigingslinie

De grenzen van het bedrijf zijn niet langer de grenzen van uw eigen organisatie, dat kan ook niet. Het hebben van een sterke identiteits- en toegangsstrategie is van cruciaal belang voor het in balans brengen van veiligheid en productiviteit in de organisatie, en dit als eerste verdedigingslinie.

Strategie en implementatie

SecWise helpt u met het uitwerken van een correcte strategie voor identiteit- en toegangsbeheer, en bij het implementeren van Azure Active Directory, Microsoft’s Identity & Access Management-oplossing. Met mogelijkheden zoals voorwaardelijke toegang, risicoberekening voor gebruikers en aanmeldingen, multi-factor authenticatie en gepriviligeerd identiteitsbeheer, kan Azure Active Directory u helpen de toegang tot gegevens te beperken en beveiligen.

Ik vraag een Identity & Access Management Assessment aan

Ontdek onze oplossingen

Cyber Security Assessment

Verbeter de cyber security van uw organisatie. In een assessment van vijf dagen voeren we een fit/gap-analyse uit en krijgt u concrete aanbevelingen.

 

 

SecWise Watch

SecWise controleert, analyseert en volgt uw cyber security-omgeving 24/7 op met een korte reactietijd op incidenten tot gevolg.

 

 

SecWise Connect

Een terugkerende driedaagse evaluatie waarin we u op de hoogte houden van de laatste cybersecurity-dreigingen, tools en opties in Microsoft 365.

 

 

Security Awareness

Met ons Security Awareness-programma maken we uw medewerkers bewust van cyberrisico’s om u een ijzeren verdediging te bezorgen.