Over SecWise

Wie zijn we?

Onze missie

De missie van SecWise is onze klanten te helpen op vlak van security en compliance bij hun digitale transformatie naar een cloud- en mobiele werkomgeving. In dit tijdperk van digitale transformatie, waarbij flexibel werken vanuit eender welke locatie met eender welk device de nieuwe norm is, schieten traditionele security oplossingen tekort: veiligheidsbedreigingen en compliance regels beperken zich niet tot interne netwerken en applicaties.

Door het toenemend gebruik van de cloud en mobiele applicaties wordt de te beschermen perimeter steeds groter. Onze missie is ervoor te zorgen dat security niet in de weg staat van toenemende productiviteit en de bijhorende digitale transformatie, maar er integendeel perfect hand in hand mee kan gaan.

Onze experts

Het SecWise team van experten is  gespecialiseerd in Microsoft Azure Cloud security & de Microsoft365 Security portfolio: vooral de Enterprise Mobility & Security suite, Windows Defender ATP en de Office 365 Data Loss prevention, Advanced Threat Protection en Cloud App Security tools. Wij ontwerpen uw Azure Iaas/Paas security architectuur en bieden eveneens geavanceerde ‘threat hunting’ diensten aan.

Microsoft Certified Cloud Solution Partner

Microsoft Gold Security Partner

Wij werken nauw samen met Microsoft, zijn een Microsoft Certified Cloud Solution Partner & Gold Security Partner en bieden u krachtige totaaloplossingen in lijn met uw security en compliance behoeften.